Wednesday, November 03, 2010

demo jakalll 2710p

hahah.. demo menggunakan labtop terbaru aku..
hp2710p..

demo sketch and inking katun aku... ini masa sebenar, bukan speed video.. enjoy.. :)
video

Tuesday, August 31, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri

hahaha.. selamat hari raya.. aku mintak maaf kalau ade salah silap selama aku berkarya.. oyeahh,... raya.. raya... walaupun kete ilang.. huhu.. :)

Tuesday, July 20, 2010

keta ajku hilang.... sabar je yg mampu aku buat.. moga tuhan tabahkan hati serta murahkan rezeki aku hendaknya.. amin....
( sangat sedih.. banyak kenangan.. banyak jasa.. banyak dah bikin.. huhuk..)

Sunday, July 11, 2010

cover ep bliz baru

hahahhaa.. kartunis Oren dah masuk APO? balik.. korang kene cekidaut..! Semangat sungguh rasanya .. hahaha.. ini cover baru EP BLiZ... Oren N' Aku buat.. haha.. dapatkan di pasaran.. dan ade kar merate2 dah mulai 18 july 2010

Monday, May 31, 2010

Dah keluar dah EP n' Demo Band Aku.. huhu..

Hahaha.. Serentak dengan berjaya masuk final music showdown tajaan Hotsound studio, EP Bliz pun keluar sekali... ampun maaf sebab lambat keluar EP... ada masalah mixing tapi kami cuba kasi kualiti yg terbaik mungkin.( err.. mana2 yg mampu la ekk..) Ada penambahan lagu baru tapi korang mesti dah dengar sebab ade memember hampagas yg rajin curik lagu kitorang dan upload kat youtube.. hahaha.. hampas ko sapikk...
Dan pada korang yang tak penah dengo lagu aku, leh la layari www.facebook.com/blizmuzik ada lagu kitorang kat situ, tapi nak kualiti terbaik, beli aa cd.. ekekkeke.. rm 10 je.. tapi sori bebudak perak, penang, kedah, perlis,kelantan, terengganu yg banyak sokong kitorang selama ni sebab mungkin harga CD kat sana rm 12.. sebab kos penghantaran ke sana.. tapi tak kompom lagi, mungkin leh diusahakan jadi rm 10... akan diberitahu kelak.. okess.. adioss.ss...

Tuesday, May 18, 2010

haha.. komik baru..


haha.. lama berpuluh tahun tak update blog.. haha.. nih komik baru buat.. keluar kat mana..? haha.. tunggu laaa.. tapi ntah la.. tak tau nak pakai stail kaler yg mana satu.. yang belah kiri tu kaler stail Sam Kieth main phMartin n' water color.. yang kanan tu biaser aa.. stail LIQUID! on Madureira... mana satu nak pakai ek..?

Saturday, November 28, 2009




hahak..nih cover terbaru untuk majalah ujang.. tak pernah majalah ujang cover macam nih aku jerr kurang hajor pepandai tukar.. hahaha.. ni untuk isue 1 january.. jangan luper beli.. support industri katun tempatan.. huahahaha..