Sunday, December 10, 2006

hahah! sawangg? mana adaaa....


hahak.. sebab dah terlajak banyak isue. aku promo 111 dengan 112 sekali.. yang back cover tu sajer je aku water color sebab lama tak pakai.. asyik pakai komputer color jer... wokeh! pada korang yg dah dapat isue 111 aku promo la plak kat korang isue 112... dapatkannya dipasaran nanti.. kompom kaler pepel isue 112 nanti.. tak tipu.. akhir kata, makanlah kek sikeret resepi.. sedaaappp... ! dan pakailah flat monitor cap Dell.. bessttt...! sekian sahaja dari aku yang hodoh lagi hina... adios amigoss.. aku beramboss..

2 comments:

lindosh said...

oik..isk isk.. speechless tol la bile aku masok ko nye blog neh.. sbb tak sangka ko masih wujud di muka bumi neh.. eheheheh ape cite ko skang beb? windu la kekawan lame smua.. ramai dah kawen.. tinggai aku je masih membujang.. ehehe..

weh.. aku nak tanye ko pasal komik chatters ko dulu tu.. ade simpan agik tak.. aku nak ar.. sbb aku ade ade satu je komik tu.. yg edisi pengenalan.. pastu aku tau ko dah tak buat komik tu kan.. hohooho.. kim salam azlin okekk!!

maruto said...

abg jakall nyer karakter ade pengruh anime ker...sayer wat kajian psl animasi jepun kat unimas nih...sayer minat abg nyer karakter...leh refer...any suggestion to me bang....